Over Campina Samen Opstaan

In Nederland zijn er ruim 20.000 kinderen met een zeldzame spierziekte. De missie van Spieren voor Spieren is om alle spierziekten bij kinderen te verslaan! Met de “Samen opstaan” campagne dagen we jullie uit om je gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Spieren voor Spieren maakt mogelijk dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen. Door samen met ons op te staan help jij mee dit te versnellen.

 

 

Samen met Sven Kramer moedigen we jullie aan om de dag sterk te starten met een gezond ontbijt en beweging, met als doel: geld ophalen voor kinderen met een spierziekte.

“Ik ben ambassadeur voor Spieren voor Spieren en wil deze kinderen helpen om hun dromen waar te maken. Dankzij mijn spieren kan ik doen wat ik het liefst doe: schaatsen. Dat is een groot contrast met al die kinderen in Nederland die een spierziekte hebben. Als ambassadeur kan ik mijn gezonde spieren inzetten voor hun zieke spieren. Samen met Campina halen we met Samen Opstaan geld op voor deze kinderen en dagen we jullie uit om dat ook te doen! Hoe? Dat bepaal jij. Doe mee en doneer!”

  

 

Iedere dag verdient een sterke start en daar helpt Campina je graag bij. Het ontbijt voor een sterke start vol energie maak je zo: 

Stap 1: Schep wat Campina milde kwark in een ontbijtkom. 

Stap 2: Snijd wat mango in partjes. 

Stap 3: Tot slot, voeg er ook wat Cruesli en rood fruit aan toe! 

 

Bekijk de recepten van Campina hier voor nog meer recepten boordevol eiwitten!