Team Juul

Fietsen voor Jula en alle andere kinderen met een spierziekte

Opgehaald

12.626
252% bereikt van het totaalbedrag € 5.000
Wij hebben samen al 21.368 km afgelegd

Wij staan samen op en komen in beweging voor het goede doel en een goed gevoel! Dit doen we voor Jula en voor alle kinderen met een spierziekte. Ons doel? Minimaal 3000 km fietsen om uiteindelijk iedere gereden km om te zetten in euro's.

Op zondag 30 mei trappen we met de groep (race) fietsers af om gezamenlijk de eerste km'ers te maken. In de week daarna zullen we allemaal op eigen tempo en niveau zoveel mogelijk km'ers maken zodat we uiteindelijk aan het einde van de week op minimaal 3000km uitkomen. Wil jij ons supporten, help dan mee om de 3000km om te zetten naar een bedrag van minimaal 3000 euro* en doneer snel! Of, fiets mee en join team Juul! Samen sterk, samen in beweging! 

*Inmiddels hebben we ons streefbedrag kunnen verhogen naar 5000 euro! Meld je aan als fietser van team Juul zodat we ook het aantal km'ers kunnen verhogen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.