Kom in beweging voor een goed doel en goed gevoel!

Bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom dagen Campina en Spieren voor Spieren jullie uit om je gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Kom jij samen met ons in beweging? Spieren voor Spieren maakt mogelijk dat kinderen met een spierziekte sneller een diagnose en behandelingen krijgen. Door samen met ons op te staan help jij mee dit te versnellen. 

 

Waar doen we het voor

We stellen jullie graag voor aan de 12-jarige Lukas. Lukas heeft de spierziekte SMA type 2. Dit is een aangeboren aandoening waarbij de zenuwcellen in zijn ruggenmerg de spieren in zijn lijf niet kunnen sturen en Lukas dus niet zelfstandig kan staan of lopen. Dankzij de behandelingen in het Spieren voor Spieren Kindercentrum kan de spierkracht die hij wél heeft zoveel mogelijk worden behouden en kan Lukas, samen met zijn familie, genieten van de dagelijkse dingen zoals samen fietsen en samen zwemmen.  

Lees meer
€ 34.075 opgehaald
Laatste donatie 14-07-2021 | 08:00
Gert Aan: Euro's for a good cause will put me at work - so do push me!

Over campina

Iedereen verdient elke dag een sterke start. Door een sterke start haal jij méér uit je dag. Dat doe je met een goed ontbijt en beweging. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom dagen Campina en Spieren voor Spieren jullie uit om je gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren en een donatie te doen. Sta met ons op voor een goed gevoel, voor het goede doel! Bij beweging hoort ook goede voeding. Campina helpt jou met een lekker en voedzaam ontbijt voor een gezond en fit leven.